FAQ Page

Gratis verzending (binnen NL) > € 100,- 

LETTER_gin-Peterselie

FAQ

We doen ons best om jou optimaal te informeren. Hieronder vind je het antwoord op de meest voor de hand liggende vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op. 
LETTER_gin-mandarijn
LETTER-gin_goud_golf_1920

Waarom is LETTER gin goud van kleur?


Dit komt door ons onderscheidende productieproces en heeft te maken met het ontvellen van de bes en het onttrekken van de smaak ervan. Wij vinden het belangrijk dat de gin vol en rijk van smaak is. En deze rijkheid wordt weerspiegeld in de prachtige frisse goudkleurige tint die onze methode tot resultaat heeft. In alle opzichten goud dus!

Mag ik producten retourneren ?


Standaard artikelen kunnen onaangebroken en niet beschadigd binnen 30 dagen worden teruggezonden. Deze kosten zijn voor je eigen rekening. Je geld wordt binnen 7 dagen op je rekening teruggestort mits de producten in originele staat bij ons retour komen.

18+ check bij de bezorging ?


PostNL zal je bestelling aan huis leveren. De bezorger zal altijd controleren of je 18 jaar of ouder bent. Er is dus een mogelijkheid dat er gevraagd wordt om jezelf te legitimeren. Hier betalen wij extra voor.

Schade tijdens transport ?


Onze verzenddozen zijn zo gemaakt om je bestelling zo veilig mogelijk te verzenden. Mocht het toch voorkomen dat er breuk ontstaat, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.
Stuur ons een mail op info@los-vecinos.nl met duidelijke foto’s van de breuk en een omschrijving van de breuk. Vergeet niet je factuurnummer te vermelden. Wij gaan er vervolgens alles aan doen om dit voor je op te lossen.